Nyheter Skästa gård

NYHETER PÅ SKÄSTA GÅRD

Den 7 April kommer Prestige on tour till Skästa Gård. Vill du vara med och prova ut sadel eller kolla din egen sadel så hör av dig till Glada Hästen i spiltan på info@gladahasten.se 
















Ny verksamhetsansvarig på Skästa gård är Viktoria Björkman, här kommer en presentation av henne:

Examinerad hippolog vid SLU, inriktning hästutbildare mot dressyr. Tidigare har hon jobbat på ridskola och varit engagerad vid arrangemang/tävlingar på Flyinge och Strömsholm vilket hon tycker varit väldigt roligt. Från början kommer hon ifrån Kalmar, men flyttade sedan till Västerås för studier. I utbildningen har hon pluggat mycket både teoretiskt och praktiskt i form av ridning. Därför kommer hon även kunna erbjuda träningar både här på gården men även runt i kring, för den som är intresserad.

Viktoria har med sig sin häst Nocturne som hon tränar både hoppning och lite terräng med.

Viktoria säger själv att hon är oerhört glad över möjligheten att få börja jobba på Skästa Gård och att ni gärna får höra av er om ni undrar över något.
Viktoria kommer att ha samma mailadress som tidigare verksamhetsansvarig har haft (verksamhetsansvarig@skastagard.se

 



Nytt är också att Hannah Gustafsson är ny stallchef/ headgroom i Louises tävlingsstall.
Hannah är en viktig person i teamet då hon ser till att allt flyter i tävlingsstallet och håller skötseln av tävlingshästarna på topp.
Hannah kommer ursprungligen från Ulricehamn, där hon redan vid 3 års ålder började på ridskola. Första ponnyn fick hon vid 12 års ålder och sedan har hästarna följt Hannah genom hela livet. Hannah har tidigare jobbat professionellt i tävlingsstall i totalt 3 år men har haft mellanår med lite annat. På Skästa har hon varit i 2 år redan, men då som inackorderad.
Hannah är väldigt mån om hästarna och är glad över att få möjligheten att jobba med dem på heltid.


 

Haaga Häst AB, Skästa Gård